Mijn missie als creatie(f) strateeg: ‘Meer succes creëren voor ondernemers door ze echt outside the box naar hun bedrijf, hun merk en zichzelf te laten kijken om creatieve oplossingen te vinden voor verandering en vernieuwing.

Mijn verhaal

Als jong meisje was ik heel creatief en las al jong woonbladen. Ik ging op de HEAO Commerciële economie studeren, want mijn droom was om de woonbeurs te organiseren. Mijn liefde voor interieur, sfeer en styling is altijd gebleven.

De tijd koos anders en omdat ik altijd in mogelijkheden denk en mijn motto ‘elke ervaring maakt je rijker’ is, stapte ik de financiële wereld binnen en vervulde ik vele opdrachten bij financiële dienstverleners. Mijn rugzak vulde zich met ervaringen en levenslessen en zorgde voor een nieuw verlangen. Fotografie was altijd al een passie en nu besloot ik dat het tijd was voor een professionele fotografieopleiding.

Ik ging een professionele fotografie opleiding aan het Fotografieinstituut volgen en zette in 2018 mijn bedrijf op. Ik heb meteen diverse ondernemers geholpen met de branding en visuele vertaling van hun ondernemersdroom.

In 2019 nam niet alleen mijn eigen onderneming een vlucht, ook ikzelf groeide in rap tempo door. Ik ontdekte dat mijn grote kracht ligt in het buiten de gebaande paden en lijnen denken. Ik gaf mijzelf een extra inhoudelijke boost met de opleiding Conceptontwikkeling bij Versdenkers. Dat bleek ultiem raak. Mijn missie is nu volkomen helder.

Ik geef creatieve sessies aan ondernemers die weten wat ze willen, maar die vastlopen in hun creatieve proces van uitvoering. Ik help hen hun missie om te zetten naar een heel eigen onderscheidende manier van ondernemen.

Wie ik ben

•  Ik ben een ochtendmens en ik geniet van de wereld nog in stilte.
•  Ik kan ontzettend genieten van de kleine dingen, een vlinder, de zon, een mooie bloem.
•  Ik hou van fijne nuances en details, net die puntjes op de i.
•  Ik ben moeder van een vrolijke dochter en avontuurlijke zoon.
•  Ik vind het heerlijk om auto te rijden, vooral langere stukken waarop ik kan doorrijden.
•  Ik ga graag op vakantie naar Scandinavië, vanwege de natuur, rust en ruimte.
•  Ik hou van schepijs en vooral van de smaken stracciatella en banaan.
•  Ik sta blij en positief in het leven en geef dit graag door aan anderen.
•  Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en dingen te maken.
•  Ik ga graag naar het bos om te genieten van kleuren en geuren.

Wat kan ik voor je betekenen

Ben jij er klaar voor om jouw merk op een unieke manier aan de wereld te tonen met een heldere strategie en positionering MAAR weet je niet precies hoe je dit moet doen?

Je bent ondernemer en je hebt een heldere missie. Ideeën, wensen en dromen stromen volop binnen in je en je weet wat je de wereld te brengen hebt, maar je loopt vast in de creatieve uitvoering.

Ik geef creatieve sessies aan ondernemers die vastlopen op de creatieve ontwikkeling en uitvoering van:

      hun merkpositionering en strategie

      een content creatie plan (visuele vertaling zoals beeldbank, huisstijl)

      creatieve concepten die onderscheidend zijn

Ik werk één-op-één met jou op een locatie naar keuze in een sessie van een dagdeel. Dat is 4 uur lang persoonlijke aandacht voor jouw vraagstuk. Vooraf bepalen we samen het doel, zodat we met focus kunnen werken tijdens de sessie. Ik wil graag weten wie jij bent, wat jou drijft, wat je passies zijn, waar je hart sneller van gaat kloppen en wat jij in je etalage hebt staan of wil gaan aanbieden als nieuw concept.

Wat levert een creatieve sessie met mij op voor jou als ondernemer?

Ik help je op een eigenzinnige creatieve manier. We verlaten patronen en gebaande paden en richten ons op creatieve oplossingen, werkelijk outside the box denken. We werken van binnen naar buiten en gaan echt de diepte in tijdens een sessie. Alleen dan kun je onderscheidend zijn. Ik ben actiegericht en help jou heel concreet worden.

Na de creatieve sessie verwerk ik alle uitkomsten in een blauwdruk speciaal voor jouw onderneming. Hiermee kun je zelf concrete stappen nemen en de slag. Indien gewenst kan ik je ook helpen met de verdere uitvoering van jouw persoonlijke blauwdruk.

© 2018-2020 | Marjolein Pennekamp